Chains of legend

First Confessions

of Ricrar

Arena
Jeg blev smidt ind i en arena. En masse fremmede slaver stod rundt i en cirkel. Vi skulle kæmpe mod hinanden for vores frihed. Da kampen gik igang for jeg mod ringbrynjen. Beskyttelse er Atlas' domæne og jeg kunne se tegnet som det lå der foran mig.
Den var besværlig at iklæde sig, men til al held undgik jeg alles blik  indtil kampen var overstået.

Mausoleum
Vi blev sendt ned i en gravbygning tilegnet en gammel glemt gud. Jeg kom med fordi Slavehandleren havde glemt at give dem en healing potion med. Til al held for mig fik jeg min frihed alligevel.
Rotter angreb og store sten faldt ned når vi åbnede visse døre.
Efter en kamp mod en gigantisk transparent klods og en levende kiste fandt vi den sølvhalskæde med det lille sværd på, som vi var sendt ned efter.
Vi blev eskoirteret ud af labyrinten og afleverede det lille sværd. Halskæden fik vi tilbage.

Spøgelset

Vi fandt en gammel ånd i jagten på hans monster-manual. Vi fik stedt ånden til hvile. Jeg afleverede bogen til Andre under en kamp mellem Hinah og en arrig dværg.

Gobliner

Et par gobliner terroriserede en landsby i ørkenen. Vi tog afsted for at dræbe dem, hvilket gik godt, men de var virkeligt svære at fange efterfølgende.
 

Dragen

Der gik et rygte om en drage i en hule. Vi tog ud for at besejre den, men det var en drage, så vi stak af. Goblinerne fra før havde åbenbart en pagt med dragen og tog på togter fra dens hule. Der var noget lusket over dragens væremåde….

 

Comments

michael_gartner_nielsen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.